Loading...

PK-Middag

AANMELDEN / OPGEVEN VIA : vrijdagpkmiddag@gmail.com o.v.v.
(1) hoeveel personen
(2) naam en adres gegevens begeleider(s)
(3) Of en hoeveel rolstoelers

 

Ook dit jaar organiseren wij speciaal voor mensen met een beperking de PK-Middag. Wij laten de mensen deze (VRIJDAG) middag  zien en beleven wat het PK-Weekend inhoud. Wat er is er te doen?

Feesttent:
Hier word vanaf 13:00 uur iedereen ontvangen en welkom geheten. Tevens zal hier uitleg worden gegeven over de indeling van het terrein en de activiteiten. Hierna zal Feest Dj Mauss de hele middag aanwezig zijn en tussendoor zullen diverse Nederlandse artiesten optreden.
 

Trekker-Baan:
Hier zijn minimaal 2 trekkers met bestuurders aanwezig. Onder begeleiding van de bestuurder mag je ook zelf trekker rijden of plaats nemen als bijrijder.
 

Showstraat:
Tussen de trekkerbaan en crossbaan worden verschillende crossauto’s en trekkers als showmodel neergezet. Hier kunnen bezoekers de voertuigen bewonderen. Ook is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met 1 voertuig naar keuze. Deze foto zal direct worden afgedrukt door de fotograaf en kan mee naar huis genomen worden als aandenken. Wanneer iemand 2 of meer foto’s wil, is dit op kosten van de bezoeker.
In de showstraat komen ook 2 crossauto’s te staan die geverfd mogen worden door de bezoekers. Deze crossauto’s zullen op zondag meerijden met de autocross.
 

Crossbaan:
Hier rijden diverse crossauto rond:

  • 1 crossauto met een extra stuur, zodat je zelf kan sturen tijdens een rit op de crossbaan. Te allen tijde kan het extra stuur losgekoppeld worden zodat de chauffeur de gehele controle houdt over de crossauto.
  • 1 crossauto met plaats voor een rolstoeler om mee te rijden.
  • 2 crossauto’s waar 1 bijrijder in mee kan rijden.
  • 2 crossauto’s waar meer bijrijders in mee kunnen rijden.
  • 1 fun en feest auto waar maximaal 3 bijrijders in mee kunnen rijden.
  • 1 driewieler waar 1 bijrijder in mee kan rijden.
  • 1 Gater waar 1 bijrijder in mee kan rijden of waarin je onder begeleiding van de bestuurder zelf in kan rijden.
  • Er worden deze middag geen wedstrijden gereden op de crossbaan.
  • Er wordt puur gereden ter demonstratie en alle bestuurders zijn hier van op de hoogte en passen hun snelheden hier op aan.

Daarnaast zal er ook professionele begeleiding aanwezig zijn rond alle crossbanen. Zij zullen het programma begeleiden en houden de veiligheid in de gaten en kunnen bezoekers helpen waar nodig. Zij zijn te herkennen aan de opvallende gele PK-Hesjes.

31043898_1829226277139877_2675101525407170560_o
20180506_142952